Noin, nyt on neuvolareissu taas takana ja tällä kertaa piikin sai äiti eikä vauva. Oma jäykkäkouristusrokotus on vanhentunut pari vuotta sitten, joten piti päivittää sitäkin kun muistin. Sain valita otanko piikin käteen vai pakaraan, valitsin pakaran kun tuosta kuulema voi käsivarsi kipeäksi tulla. Taapero tuli uteliaana katsomaan itkeekö tai huutaako äiti kun pistetään mutta voin rehellisesti sanoa ettei pistos tuntunut missään. Ei kirvelyä, enkä edes piikkiä tuntenut.

Jesperi puolestaan säästyi tällä kertaa piikiltä, tutkailtiin vain kasvua ja kehitystä. Hienosti oli taas kasvanut, joten äidinmaidolla jatketaan.
Pituus: 64,5 cm (3 cm lisää kuukaudessa)
Paino: 7 570 g (890 g lisää kuukaudessa)
Pipo: 41,5 cm (1,5 cm lisää kuukaudessa)
"Tyytyväinen ja rauhallinen lapsi. Rintamaidolla kasvaa hienosti. leluihin tarttuu molemmilla käsillä ja vie suuhun." Jesperiä nauratti kovasti kun th otti käsistä kiinni ja nosteli tai kun jalkoja jumppasi mahan päälle. Oli hyvään aikaan neuvola kun vasta herätin klo 11 ja syötin, ja klo 12 piti olla tuolla, oli pirteä ja hyväntuulinen poika.

Neuvolan jälkeen haettiin Poppana eskarista ja mentiin kauppaan, ja siinä vaiheessa sitten pikkumieheen iski jo uni ja poika nukkui koko kauppareissun. Kotona siirsin turvakaukalosta vaunuihin ja uni jatkuu.