Neuvolakäynti taas takana. Laitanpa kuulumiset sieltä heti kärkeen.

Paino: + 225 g/vko, yhteensä + 3,3 kg alusta (olen tyytyväinen, tavoite kun maks. 10 kg)
Turvotus: +/-
RR: 110/68
Pissa: puhdas
Hb: 129
Sf: 18 cm
Syke: + (n. 150)
Liikkeet: ++

Tänään olikin sijainen paikalla kun oma th on vielä tämän viikon lomalla. Mietin kun nimi oli tuttu, eikä ulkonäkökään ollut vieras, että missähän olen tavannut. Lopussa kun rupateltiin, selvisi että hän on ollut kätilönä sekä KAS:ssa että KOKS:ssa eli luultavasti olemme tavanneet, ja mistä tietää vaikka marraskuussa olisi taas salissa vuorossa kun Tähden aika koittaa. Kotia ajaessa tuli mieleen, että taisipa olla itseasissa tämä kätilö paikalla kun Pipaa synnyttämään menin, vuoro vain vaihtui ja toinen kätilö tuli remmiin ennen kuin Pipa suostui syntymään.

Kaikki oli siis tälläkin kertaa kunnossa. Mitä nyt päätä särkee neljättä päivää. Ei muuta kuin kolme kertaa päivässä pari Paratabsia kerralla huiviin jos alkaa tuntumaan sietämättömältä tai sitten oikein hädän iskiessä Panacodia. Sydänääniä kuunneltaessa otin kännykällä nauhoitukseen tsukutsukutsuku -ääniä, lupasin Ionalle lähettää että vauvakuume voittaisi järjen e025.gif.

Sain nyt Kelan lippuset ja lappuset, pitää täyttää ne ja toimittaa Kelaan. Katsotaan sitten kuinka äkkiä pakkaus täällä tulee. Samaten lähete sokerirasitukseen tuli nyt, ja ajankin varasin samantien. Se on 23.8. klo 8. Miehellä pitäisi olla silloin vapaapäivä, joten ei tarvitse kuskailla lapsia hoitoon. Paitsi Poppana joka tietysti menee eskariin.

Neuvolan jälkeen oli treffit isäni kanssa huoltsilla. Lupasi vähän menovettä autoon kun joudun tänään ajelemaan mökille ja takasin useamman kerran. Pitää hakea Tuuliviiri ja tämän kaverit, ja kun Tuuliviirin futisharkat loppuvat, mennään illaksi mökille koko sakki uimaan ja grillailemaan. Huominen ruokailukin pitää katsoa, mennäänkö mökille syömään... Hmm, isä voisi kyllä lainata upouuden autonsa minulle kun ajelemaan näin joudun - siinä on ilmastointi *pikkasen kade*.