Ensimmäinen neuvolakäynti oli tänään. Th sai taulukostaan lasketuksi ajaksi 28.11. eli että nyt olisi sen mukaan rv 10+0. Jatkan kuitenkin vanhoilla päivillä ensi viikon ultraan asti ja katsotaan sitten miltä näyttää.

Tarkoitus oli ensin mennä kävellen Taaperon kanssa neuvolaan mutta meninkin sitten autolla kun en tiennyt kuinka tarkkaa se pissapurkki oli pidettävä kylmässä... kävellen olisi kuitenkin mennyt puolisen tuntia matkaan. Neuvolassa juteltiin niitä näitä ja samalla otettiin verta - Taapero katsoi tarkkaan, minä sen sijaan vältin katsomista. Paino näytti neuvolan vaa'alla taas enemmän kuin koti mutta taidan pitää lähtöpainona nyt tuon mikä kortissa on, kotivaakaan ei siis ollut tullut painoa lisään siihen mitä viimeksi olen punninnut itseni. Verenpaine oli 116/74 ja hemppa 134.

Terveydenhoitaja kysyi haluaisinko että kokeillaan kuuluuko sydänääniä, ja tokihan minä halusin. Lupasin etten hötkyile vaikkei vielä kuuluisikaan näillä viikoilla. Nousin pöydälle ja laitettiin vanha rahiseva doppler töihin. Ja viiden minuutin jälkeen sain todeta ettei raskaus enää ole uskon asia k030.gif ... sieltä se kuului... tsukutsukutsukutsukutsuku s020.gifg010.gif... Ja vain yhdet e025.gif

Lisäksi sain lukemista kotiin, vanhoja juttuja mutta näitä jaksan lukea uudelleenkin. Vau'kirjalta oli tosin jokin paksu kirjanen jota en ole lukenut eli oli tuossa uuttakin. Ja pari paperia tuli täytettäväksi mitkä lähetetään seuraavan käynnin jälkeen synnytyssairaalaan. Seuraava käynti on 30.5.