Mukava tämä pikkupakkanen viime viikon jälkeen. Piti oikein naatiskella kunnolla kun aamusesta kävelin tyttösten kanssa perhekerhoon Taaperon istuessa rattaissa. Lunta sateli hissukseltaan, ja Pipakin käveli melkein mukisematta tuon matkan. Samaten kun tultiin kerhosta kotiin. Oli niin kiva ilma, että pakkohan se oli jäädä hetkeksi pihalle happea haukkaamaan.

Iltapäivä meni sitten rauhallisissa tunnelmissa kun Taapero nukkui. Pipa ja Poppana käyttivät tilaisuutta hyväksi ja halusivat muovailuvahat taas esiin, Tuuliviiri kotiutui koulusta ja heittäytyi ottamaan rennosti. Esikoinen puolestaan meni koulusta suoraan Mummin luo, mennäkseen sieltä puutyökerhoon, ja Isosisko kotiutui vasta klo 15 aikoihin Miehen kanssa yhtäaikaa kun oli sählyjoukkueen valintatilaisuudessa mukana. Ruoan jälkeen Mies heitti työmatkallaan Isosiskon ja kaksi tämän kaveria kokkikerhoon, ja taas oli kotona rauhallista.

Ai niin, eilen sain illalla valmiiksi Pipankin ponchon, ja kyllä oli onnellinen neiti aamulla kun näki valmiin työn :) Kumpikin tyttö halusi ponchonsa päälle laittaa kun kerhoon mentiin ja esitellä että "äiti teki" :) Mitähän seuraavaksi tekisin... olisi tuossa pari kerää lankaa joka ei riittänyt Fifiin, niistä ei myöskään saa tehtyä paitaa.. mutta riittäisivätköhän nuo virkattuun hartiahuiviin... Pitää testata. Siitä saisi hyvän syntymäpäivälahjan äidilleni, jolla on synttärit parin viikon kuluttua... ja päivää myöhemmin vanhenen minäkin taas vuodella.