Yöllä oli pakkasta luvatun verran ja onpa tuota riittänyt pitkälle päiväänkin yli kymmeneen asteen pakkasta. Mies oli päässyt juhlista kotiin kakkospomon kyydissä ja jopa aikaisin... jo klo 2 aikoihin. Ylös sängystä pääsi kyllä vasta klo 11 jälkeen.

Naapurikaupungissa oli urheiluliikkeessä kauden avajaiset ja kun mainostivat huurtumattomia uimalaseja (norm.hinta 10 e) 3 eurolla ja jumppapalloa (norm.hinta 13 euroa) 6 eurolla niin lähdettiin ostoksille. Ostettiin uimalaseja muutamat ja minä halusin jumppapallon. Testaan auttaisiko se selkäkipuihin yhtään kun olen kuullut kehuttavan siihen tarkoitukseen. Oltiin jo pois lähdössä kun silmiin osui lenkkareita ja sisäpelikenkiä 5 eurolla, menin penkomaan laaria ja kappas... käteen tarttui Esikoiselle Adidaksen sisäpelikengät ja Pipalle kevääksi lenkkarit. Ei hassumpaa. Pakkohan se oli ostaa kun halvalla sai (Sulo Vilen -syndrooma iski jälleen).

Haettiin Miehen auto ja tultiin kotiin. Mies päätti lähteä kaikkien muksujen kanssa uimahalliin uimaan ja naapurin poika lähti mukaan. Minäkin olisin halunnut päästä nauttimaan vedessä painottomana kellumisesta mutta eipä tässä arvaa mennä ennen kuin on siellä lääkärissä käynyt ja kuullut tuomion että onko supistuksista ollut mitään hyötyä. Jos ei niin sitten lähden viikolla uimaan, se on vissi se!