Tänään olikin aikainen herätys että ehdin neuvolaan. Olin ottanut ajan Vilperin kerhossa oloajaksi joten kun poika meni kerhoon klo 9:ksi niin itse sain pukea Jesperin ja itseni ja lähteä neuvolaan. Jätin auton invapaikalle kun vapaita parkkeja ei taas ollut muita, ja kepin kanssa ja irrallaan juoksevan vilpertin kanssa pidemmältä kävely olisi vienyt aikaa ja noinkohan Jesperi olisi matkassa pysynyt edes viipottamatta pää kolmantena jalkana karkuun... minä en pysy edes kävelyvauhdissa perässä tällä hetkellä.

Neuvolassa kaikki kunnossa, kuten aina. Suluissa edelliset mitatut.
Paino: - 100 g/vko (+50 g/vko), nyt painonnousussa palattu yht. 6,5 kg:n
Turvotus: + (+)
RR: 116/73 (114/76)
U-Prot ja U-Gluk: -/-
hemppa: 129 (131)
sf-mitta: 31,5 cm (30 cm)
tarjonta: rt
syke: +
liikkeet: ++

Putkilo verta napattiin kyynärtaipeesta myös. Ei terveydenhoitajakaan osannut näin kylmiltään sanoa miten se, että Tuuliviiri aikoinaan sinivalohoitoon joutui, voisi vasta-aineisiin vaikuttaa mutta kun näin on ohjeistettu että sen takia verta otetaan niin ottakoon. Kyllä tuota riittää. Parempihan se on tutkia kuin hutkia.

Neuvolasta kiireellä kotiin, Pipan kummitädin kanssa oli sovittu treffit klo 10 ja olin jo vartin muodikkaasti myöhässä. Onneksi P ei ollut hänkään ollut ajoissa vaan juuri ajanut pihaan. Pari tuntia meni äkkiä rupatellessa ja sitten piti jo kiiruhtaa Pipaa hakemaan ja käydä kaupassa jotain ruokaa ostamassa.

Vaikka olen moneen otteeseen vannonnut etten enää kauppoihin mene niin pakko se on illalla taas mennä. Tuoksukynttilöitä ostamaan yhdestä kaupasta, yksi lahja yhdestä kaupasta, toinen lahja toisesta kaupasta ja Prismaankin pitäisi mennä tekemään varastontäydennystä. Jos tämä jäisi jo viimeiseksi reissuksi. Ei etene siivous kun joka päivä on jotain muuta. Olohuoneessa olen saanut kahden päivän jälkeen siivottua vasta tietokonepöydän, kirjahyllystä muutaman hyllyn ja sohvapöydän lehtitason... pyykkiäkin pitäisi päästä pesemään. Lisäksi todo-listan pakkotehtävistä pitäisi ehtiä tekemään pakkaseen ruokaa perheelle sairaala-aikaa varten, hoidella huonevaihdokset muksujen kanssa että saisin Jesperin pois pinnasängystä (pitäisi ommella yksi patjansuojus ennen sitä ja vaihdella parista sängystä patjat), jouluverhot ikkunoihin, joulukuusi kaivaa esiin, ja ennenkaikkea saada tämä olohuone siivottua. Sitten on tuota pyykkiä ja pyykinkäsittelyä aina, onneksi Isosisko pesee sentään vessan (paraikaa) niin voin sen vetää listalta yli... puuh... ja nyt supistaaa... jeah, meni ohi joten hommiin --->