Hrrrr... tuli talvi joo ja pakkaset. Eilen oli -24 ja tänään mittari näytti aamusta -27. Kyllä siinä kummasti heräsi kun Poppanan eskariin vein. Eilen kun tulin eskarilaisen vienniltä kotiin, näkyi pihalla taas Bambi.

381906.jpg

Reilun pari tuntia tuo pyöri tuossa keinujen lähellä ja välillä oli pää vauvakeinun narujen välissä, jolloin minä jo mietin että mitäs jos ei saa päätään pois. Sai onneksi. Pipa ei uskaltanut mennä kerhoon yksinään metsän poikki, joten Tuuliviiri saattoi. Tuuliviirin juostessa polkua kotiin päin ja kohti Bambia, Bambi osoitti että sillä on kuitenkin itsesuojeluvaistoa vähän, vaikka antoi kävellä viereen kuvaamaan, ja lähti karkuun. Tuli kuitenkin hetken kuluttua takaisin makoilemaan puun juurelle.

Isosisko oli puolestaan koulussa ahkeroinut Jesperille hatun. Hieno on ja sopii pojalle hyvin.

381915.jpg

Tänään käytiin perhekerhossa. Kylmä ilma ei sentään kokonaan karsinut äitejä ja lapsia, ja kaverikin pääsi pitkästä aikaa tulemaan. Syytti minua siitä, että levitän vauvakuumetta kun lykkäsin Jesperin pariin kertaan hänelle syliteltäväksi. Kerhosta käytiin pikapikaa katsomassa lasten uutta serkkupoikaa, huomenna 3 vko:n ikäistä. Pienihän tuo oli mutta ei Jesperi isoksi kasvanut minun silmissäni siltikään ;-) . Vein pojalle Jesperin kastelahjaksi saaman bodyn, joka oli kokoa 50/56 - se kun oli liian pieni jo heti kättelyssä. Eipähän jää nyt käyttämättömäksi. Saatiin samalla kutsu ristiäisiin 18.3.

*haukotus*... vieläköhän jaksaisi jatkaa ompeluksia. Poppanan topparukkasista on nyt sisäosat tehty, vielä pitäisi ulkokuori kasata. Vai neuloisikohan välillä...