Uskon puutetta. Pari päivää ollut niin hyvä olo, että alkaa usko olla koetuksella. Olisi paljon mukavampaa kun etoisi ja oksettaisi, pysyisi usko raskauteen tallessa. Muistan kyllä toivoneeni samaa Taaperonkin raskaudessa jossain vaiheessa, ja muistuttamaan tästä toiveesta kun oksentelu alkaa. Silti - toivon tuota samaa taas... hullua :D Saa sitten tulevaisuudessa huomauttaa että sitä saa mitä tilaa ;) 

Huomasin toissapäivänä taas yhden hyvän puolen raskaudessa... Iho ei ole enää hilseilevän kuiva poskissa kuten yleensä tähän aikaan vuodesta, olen voinut jopa jättää rasvaamisen väliin kokonaan. Selkä on edelleen mukavan oloinen naprapaatin eilisestä käsittelystä, ja jumpatakin olen muistanut. Kohta uudelleen. Lapset kyllä tuumasivat että näyttää siltä kuin vain makoilisin lattialla tekemättä yhtään mitään. Taapero kun huomaa että käyn lattialle makoilemaan, tulee innostuneena lisäpainoksi tai muuten vain halailemaan.

Niin ja tänään oli ihana herätä kun katon kohinasta päätellen ulkona tuli vettä kuin aisaa. Ihanaa! Lisää tätä lajia :) Pitänee vain tutkailla nyt kumisaapas puolikin, että kuka tarvitsee uutta, kenelle löytyy vanhoja ja onko kaikilla pari. Esikoiselle en kyllä tiedä viitsinkö saappaita ostaa - viime vuonna ostettuja kundi on tainnut käyttää kerran tai kaksi, ja nekin nyt talvella kun tarvitsi pitkävartisia saappaita umpihangessa juoksuun futisharkoissa.

Lisäys 2.4.06: Vielä ei ollut tarkoitus kertoa kenellekään raskaudesta mutta toisaalta kun eilen aprillipäivä oli, en malttanut olla viestiä lähettämättä kolmelle kaverille, appiukolle, kummitädille, tädille ja vanhemmilleni - uskoisiko kukaan vai kaikki ;D 
"Päivän uutinen meiltä... Haikara-airwayn lennon arvioitu laskeutumisaika on 29.11.06". Meni hetki kun yksi kaverini jo vastasi "Oikein paljon onnea teille. Ihanaa kun elämä hymyilee", ei siis epäillyt edes aprillipilaa. Vähän ajan kuluttua toinen kaveri tekstasi: "Voi jukra. Paljon onnea... Heh, vai oliko aprillipila" :DD  Tuosta meni taas vähän aikaa kun tätini laittoi viestiä: "Nyt sen tietää sitten vanhempasikin. Tultiin just leffasta ja ollaan bisselle menossa. Ne on ihan äimänkäkenä uutisesta. Onnea muuten paljon."... ja kymmenen minuuttia myöhemmin uusi viesti "Vai oliko aprillipäivällä tekemistä??" *nauraa* Olin kiltti ja vastasin että ihan totta uutinen oli - parempi että vanhempani saavat sulatella uutista ennen kuin pääsiäisenä tänne tulevat *pyyhkii hikeä otsalta, onpahan nyt kerrottu ja puskaradio hoitaa lopun suvun*
Tänään aamulla tuli kolmannelta kaverilta tekstari: "Onnittelut lienevät paikallaan, viesti tuskin oli aprillipilaa!!!" :D  Myös isältä tuli onnittelutekstari.