Eilen oli Tirppanalla aika sinne korvien putkitukseen ja ehkä kitarisan poistoon. Toivoin että nukkuu aamusta pitkään kun muuten olisi voinut olla kidutusta pienelle kun ei syötävää eikä juotavaa olisi ollut tarjolla. Onneksi nukkuikin vähän yli yhdeksään ja sitten oli jo kiire pukea päälle ja viedä Jesperi mummille hoitoon. Hyvä että järjestyi niin, mukaan jos olisi pitänyt ottaa olisi pitänyt tilata nukutus isoveljellekin että olisi paikoillaan pysynyt  .

Pääsin Tirppanan mukaan leikkaussaliin siksi hetkeksi kun tyttö sai "kuonokopan" kasvoilleen ja unikaasua. Oli tuo muru pienen näköinen siinä isolla sängyllä ja koppa kasvoilla . Sitten siirryin odottelemaan odotustilaan että tyttö alkaa heräillä ja pääsen taas viereen. Korvalääkäri tuli sitä ennen juttelemaan operaatiosta ja totesi että kultaputket on nyt paikoillaan, kummassakin korvassa oli vähän liimamaista eritettä ja koska kitarisa oli iso niin se otettiin samantien pois niin ei pääse pöpöt siihen pesiytymään. Kontrolliaika kuukauden päähän.

Puolisen tuntia meni, sitten tuli hoitaja Tirppana sylissään ovelle etsimään minua. Tyttö oli unisen oloinen ja kiukkuinen. Ei tainnut uni tuossa muodossa olla kiva juttu. Piti kaulasta kiinni tiukasti tunnin ajan ja huusi, huusi ja huusi. Sitten vasta hiljeni kun hoitaja toi jäätelöä ja jäätelön jälkeen kun sai mehua niin istui sängylläkin hetken. Jännitin oksentaako tyttö kuten Pipa aikoinaan mutta ei oksentanut.

Pari tuntia myöhemmin saatiin lupa lähteä kotiin ja yllätykseksi Tirppana ottikin hepulit kun ehdotin pukemista . Ei olisikaan halunnut lähteä. No, pienellä väkipakolla sain puettua (jäykkää seivästä olkapäällä on tosi helppo pukea) ja laitettua rattaisiin ja sitten hiljeni. Kotiin kun päästiin niin toinen nukkui sikeästi. Sain kannettua nukkuvana sänkyyn. Riisuttua kengät ja haalarin mutta sitten tulee kolme sisarusta höpöttämään viereen ja heräsihän se pienin. Mrh. Tunnin katselin sitten menoa ja totesin että päiväunille mennään, sen verran kiukkua riitti vielä kotonakin. Ja kieltämättä hyvää ne nokoset teki allekirjoittaneellekin.

Nyt ei viikkoon saunaa, suihkuun ja ammeeseen ei tarvitse peitellä korvia paitsi jos tapana on sukeltaa ammeessa, mitä tapaa tytöllä ei ole. Ihan hyvä niin, kokeiltiin Pipan käytössä ollutta suojapantaa niin eihän Tirppana sen anna päässään olla. Suuttuu vaan jos yrittää sen laittaa, ihan kuten neiti ei voi sietää sitä että hiuksiin yritetään laittaa pinnejä tai tehdä poninhäntää.