Eilen iski toimeliaisuuden puuska. Innostuin kaivamaan kätköistä esiin turvakaukalon ja pesemään sen päällisen - pienentäjän etsimiseen menikin hieman enemmän aikaa mutta löytyihän tuo. Nyt on puhtaat päälliset taas kiinni turvakaukalossa ja se on valmiina odottamassa kyyditettävää.

Etsin myös kaikki pienet 60-senttiset vaatteet esiin, ja tänään sain ne laitettua lipaston laatikoihin. Vauvan ensipetikin on nyt valmiina äitiyspakkauslaatikossa - kansi suojaa pölyltä. Taapero katseli uteliaana kun vauvalle sänkyä pedattiin, taisi odottaa jo nukkujankin ilmestyvän siihen. Sairaalakassiin olen myös laitellut vaatteita vauvalle valmiiksi, toivotaan että Mies muistaa kassin tuoda tullessaan ettei käy kuten Pipan aikana että nappasi vain turvakaukalon ja jätti vaatekassin kotiin. Onneksi sairaala lainasi vaatteet kotimatkaa varten niin ei tarvinnut ajella tuota matkaa hakemaan kassia kotoa.

Seuraavaan vaaleaan pyykkikoneelliseen pääsee mukaan myös vaunujen sisusta ja babysitterin päällinen... Mitäköhän pitäisi vielä muistaa pestä? Vai jokohan tässä alkaa olla kaikki? Omaa sairaalakassin sisältöä olen myös pakkaillut jo hieman, kiireessä unohtaisin varmasti jotain jos äkkilähtö tulisi eli parempi olla hyvissä ajoin suht valmiina nuo.Lukemista pitää olla ainakin reilusti, siltä varalta että käynnistykseen menee ja siinähän voi vierähtää päiviä kun minusta on kyse.

Eilen illalla sitten supistelikin reilun tunnin verran 10 minuutin välein mutta ei noista varmaankaan mihinkään ole. Ainoastaan muutama tuntui hieman selänkin puolella, muut laittoivat vain keskittymään hengittämiseen. Yöllä sain nukuttua ihan mukavasti, vain kaksi vessareissua, ja muutama kyljenkääntö ja pari supistusta herätteli välillä.

Tänään aamusta olin Taaperon kanssa liikenteessä. Vietiin ensin Pipa kerhoon, sieltä mentiin laitattamaan kitkarenkaat auton alle, sieltä Jyskiin katsomaan millaisia kerrossänkyjä on tarjolla ja mihin hintaan - Taaperolle jäi käteen palapeli jonka sitten ostin kun ei halunnut siitä luopua. Jyskistä Lidliin ruokaostoksille ja sitten olikin aika hakea Pipa kerhosta. Tultiin kotiin, hetki lepoa ja taas mentiin. Haettiin Poppana eskarista ja käväisin urheilukaupasta kysäisemässä suojuksia tuleville skeittaajille... ei ollut enää heidän kokoaan joten toinen urheilukauppa saa odottaa huomiseen. En jaksanut enää mennä mihinkään.

Nyt voisin keskittyä neulomiseen. Kokeilen onnistuuko hahtuvasta huovutettujen lapasten teko Poppanalle Novitan Huopasen ohjeella - laiskana en jaksa laskeskella silmukoita itse.