Toissa päivänä kävi mietityttämään, että noinkohan Pipan juhlia tänään pidetään kun Isosiskokin sairastui keskiviikkona samaan tautiin mikä muissa oli. Onneksi tyttö näytti eilen jo olevan kunnossa, joten juhlia ei peruttu.

Torstaina siivottiin, uskaltauduin jopa tietokonepöydän alle aseenani imuri. Uhmasin siis kaikkia niitä lukemattomia isoja villakoiria ja vaaraa tulla syödyksi - voitto kotiin. Miten noihin johtoihin nuo villakoirat ovatkin tykästyneet... niitä oli paljon. Vaihdoin kesäverhot olohuoneeseen ja tulipas valoisaa, heti keväisempi olotila :) Imuroin jopa kukat. Eilen siivousta jatkettiin, ja tein kakkupohjan, Mies puolestaan leipoi kolme kääretorttua.

Tämä aamu on mennyt kakkua täyttäessä ja koristellessa. Tuli ihan hieno Nalle Puh -kakku, ohje löytyy täältä. Tietysti siivousta riitti edelleen, ja kun vieraita alkoi tulla klo 13 jälkeen, aika meni juostessa sinne tänne - ei kekkereissä emäntä kyllä pahemmin istumaan ehdi. Silläpä nyt tuntuu siltä, että voisin mennä jo nukkumaan, päivän kuntoilukiintiö on ehdottomasti saavutettu *iso haukotus*.

Mitä tulee edelliseen postaukseen niin veikkaan itse kyllä vaihtoehtoa yksi. Eihän meillä ollut edes yritystä kun piti taukoa pitää, mitä nyt työtapaturma pääsi käymään ;D