Syyslomaviikko edessä, ja koululaiset tykkää. Isosisko lähteekin tänään reissuun J-serkun kanssa, menevät Vaarin luokse Mikkeliin ainakin muutamaksi päiväksi. Noista tytöistä kun on kyse niin en kyllä ihmettele yhtään vaikka päättäisivät sitten olla koko viikon siellä :D Pitää pakata vain lämmintä mukaan kun eihän sitä tiedä vaikka heittäisi pian luntakin.

Mies lähtee tänään töiden jälkeen lämmittämään mökkiä, vien Pipan ja Poppanan sinne huomenna, joten kotiin jää luultavasti vain pojat. Mies alunperin suunnitteli olevansa maanantaihin asti mökillä, mutta kun Mazda on ajokiellossa ja ajelee firman autolla, niin on pakko tulla jo sunnuntaina kotiin niin voi viedä firman auton takaisin töihin maanantaiksi. Ensi viikon käyttää sitten firman autoa muutenkin kun minä ajattelin suunnata Viton keulan kohti Helsinkiä tiistaina tai keskiviikkona. Pitää viedä kaverille nuo vauvatossut ja jos ehtisi muitakin kavereita tapaamaan.

Anoppi raasu on kaatuillut tällä viikolla pariin otteeseen. Ensin tiistaina, käly löysi äitinsä lattialta, sai tämän ylös ja laitteli tuolista tukia, että anoppi pääsee niiden avulla vessaan tarpeen tullen (kävely on hankalaa terveenäkin ja kaatuu helposti). Ilmeisesti tiistai-iltana tai ti-ke välisenä yönä anoppi oli sitten kaatunut uudestaan, onneksi käly keskiviikkoaamuna kävi siellä. Oli soittanut ambulanssin kun ei saanut anoppia ylös, ja tämä puhui sekavia. Kolme tuntia olivat odottaneet terveyskeskuksessa, että pääsee lääkärin luo, ja sieltä sitten lähetteen kanssa aluesairaalaan taas ambulanssilla. Aluesairaalassa anoppi joutui makoilemaan muutaman tunnin että päästä otettiin kuva, lääkäri tutki ja hoitaja oli soittanut kälylle, että voi tulla hakemaan, lääkäri oli sanonut että voi mennä kotiin. Käly oli ollut ällistynyt, että kuinka voidaan kotiuttaa ihminen joka ei jaloillaan pysynyt, ja kysyi että pysyykö anoppi tolpillaan jo. "Ai, ei me sitä olla katsottu", oli hoitaja sanonut ja lupasi soittaa myöhemmin uudelleen. Mitään verikokeitakaan ei oltu otettu. Loppujen lopuksi anoppi sitten oli sairaalassa yötä. Aamulla eräs ystävä oli käynyt katsomassa ja kertoi tämän edelleen puhuvan sekavia. Verikokeetkin otettiin vasta aamulla. Tulos: crp 322 ja munuaisaltaan tulehdus löytyi. Että silleen :P - ja tuolleen olisivat laittaneet kotiin jos käly ei olisi alkanut kyselemään... hoh hoijaa. No, nyt on sairaalassa kunnes crp on normaali, hyvä niin. Anopin puolesta on ärsyttänyt jo muutenkin kun tuo invaliditeetti johtuu siitä ettei aikoinaan lääkäri tutkinut, määräili vain särkylääkkeitä, ja lopputulos on sitten se, että halvautuminen oli lähellä, leikkauksella säästyi siltä muttei ikinä kuntoon tullut.