Totta tosiaan... ei tuo osaa lopettaa kun alkuun pääsi. Voin sanoa että olipa taas viheliäinen keli olla liikenteessä kun autotiellä lumiurat heittelivät autoa melkein mielin määrin. Edelleen aurakuskit taitavat olla mielissään vallitsevasta kelistä. Onneksi huomiseksi on luvassa jo parempaa, jospa sitten pääsisin sitä lahjaakin Miehelle ostamaan. Tuota tuulta ja tuiskua on kyllä kiva katsoa näin ikkunan läpi lämpimästä, talvi on kuitenkin kiva vuodenaika f015.gif.

Eilen illalla sain sydämentykytyksiä. Yhtäkkiä tuntui taas että housuihin lorahti ja samantien tunsin kuinka vatsa meni sekaisin. Äkkiä vessaan. Mahaa kouristeli ihan kunnolla ja limaa valui kiitettävästi myös (ihan valkkaria vain) ja sitten siinä istuessa alkoi supistella parin kolmen minuutin välein selkäsäryn kera. Eivät kuitenkaan ollut minun mitta-asteikollani kipeitä mutta hieman pelästyin että ei kai tässä nyt vielä lähtöä tule. Kahden kolmen viikon kuluttua vasta isäni pääsee tänne lastenvahdiksi. Onneksi supistukset laantuivat kun sänkyyn menin ja nyt aamusta asti on tullut vain normaalisti muutama supistus tunnissa. Tosin varpusparvi juoksutti minut vessaan nyt aamupäivästäkin. Pitänee ajatella positiivisesti - maha alkoi vihdoin toimia kun on ollut toimimatta jo niin pitkään, eikä Duphalacistakaan ole hirveämmin hyötyä ollut.

Nyt pitäisi alkaa ruoan tekoon ja sitten on ikävä kyllä lähdettävä ajelemaan. Pipalla on tänään muskari, joten onhan se liikuttava. Pitänee käyttää taas muskariaika hyödyksi ottamalla joululahja huivi mukaan - se ei ole (kumpikaan niistä) vieläkään valmis kun olen tehnyt kaikkea muuta tässä välillä. Toisen huivin pakkasin sairaalakassiin mukaan että jos siellä tulisi sitten neulottua sitäkin.

*** muoks. klo 17:05
Perun puheeni... tuollahan oli suorastaan loistava keli ajella kun Poppanaa eskarista hain. Nyt se oli aivan hirveetä kun muskarista lähdettiin. Auton ikkunat oli tottakai lumen ja jään peitossa. Sain skrapattua puolet, vaihdoin puolta ja skrapasin toisen puolen... sillä välin se eka puoli oli jäätynyt uudelleen. Tuo homma kun ei nopeasti tällä hetkellä suju. Kiva oli aloittaa alusta tuolla tuiskussa ja tuiverruksessa. Lopulta annoin periksi ja yritin putsata pyyhkijät jäästä. Menin autoon ja kokeilin pyyhkijöitä - samantien näkyvyys peittyi jääsohjoon monesta kohtaa rollingpin.gif . Hyödytöntä olisi ollut mennä takaisin ulos samaa hommaa tekemään ja auton puhaltimesta ei näillä säillä ole mitään iloa eli ajelin kotiin tihrustellen selkeistä kohdista reittiä. Päästiin ehjinä tänne ja nyt en takuulla liiku mihinkään enää!