Eilinen päivä meni täysin kakkujen teossa. Onneksi oli hälytys kännykässä tai olisin unohtanut hakea kukat kahvipöytään, vaikka loppujen lopuksi kukkakaupan omistaja toikin sitten kukkakimpun meille kotiin asti. On siis ystäväni, siksi hyvä palvelu smile.gif.

Yllättävän kauan tuossa aikaa taas meni... kello oli jo melkein kuusi ennen kuin ehdin Isosiskon ja äitini kanssa juhlapaikalle kakkuja koristelemaan ja laittamaan paikkoja muutenkin kuntoon. Veihän Jesperin syötötkin aikaa, etenkin kun poika ei ole mikään pikasyömäri vaan aikaa menee n. tunti per syöttö... kun ei jaksa olla hereillä syödessä niin aikaa menee. Loppujen lopuksi kello oli jo yli yhdeksän illalla ennen kuin takaisin kotiin ehdittiin.. tällä välin Mies oli jo kerran tuonut Jesperin syötettäväksi ja hakenut pois.

Tänään meinasi myös tulla kiire. Poika heräsi klo 11 (nukkui yön hyvin klo 1.30-7.30 ja 8.15-11.00) ja kun ruokailu vie aikaa niin olimme vasta puolilta päivin kerholla kahvia keittelemässä termareihin ja viimeistelemässä paikkoja. Mutta ehdittiin juuri ennen kuin Meri pihaan ajoi eli ihan sopivasti. Ja hetken perästä porukkaa alkoi tulla enemmänkin. Kalekin löysi perheineen perille, ja kiva oli kyllä nähdä pitkästä aikaa muutenkin kuin webbikameran kautta, vaikka onhan se parempi kun ei mitään.

Kahvipöydässä oli tarjottavana Esikoisen tekemiä keksejä, Esikoisen ja Isosiskon tekemiä persikka-vadelma-vanilliinikreemi viinereitä, pullaa, tonnikalavoileipäkakkua, suklaakermakakku, kermakakku, kinkku-juustopasteijoita, Merin tekemiä tomaatti-juusto-yrttimaustehyrriä ja lapsia ajatellen sipsejä... niin ja tietysti kahvia ja limua. Suklaakakun päällä oleva vauvakoriste on koristanut myös Esikoisen, Tuuliviirin ja Taaperon ristiäiskakkuja. Toinen on uusi.
333887.jpg

Juhlaväkeä paikalla oli, ja voi olla kuten pappi tuumasi kun paikalle tuli että "täällä taitaa olla lapsia enemmän kuin aikuisia". Lapsia taisi olla 14-15 ja kun olivat erittäin liikkuvaista sorttia niin onnistuivat tuplaamaan itsensä - siltä se ainakin välillä tuntui laugh.gif. Olin hyvin hyvin iloinen siitä, että päätimme juhlat pitää muualla kuin kotona. Ahdastahan täällä olisi tullut plus että koti olisi voinut olla remontin tarpeessa. Kastetoimituksen ajan Jesperi oli suht tyytyväisenä Kalen sylissä ja nukkui, välillä yritti vähän kitistä mutta hyssyttelyllä taintui taas unille. Vähän enemmän ääntä päästi kun päätä vedellä valeltiin muttei suoraa huutoa kertaakaan. Kale väittää ettei vauvakuumetta tullut... uskoisinkohan dry.gifwink.gif. Kivat juhlat olivat. Juhlat olivat sankarille väsyttävät kuten kuvasta näkyy.

333938.jpg