Viime kirjoittelun jälkeen ehti olla jo muutama kuuma päivä ja muistin heti miksen ole kesän ystävä. Onneksi ne menivät ohi.

Sopivan viileässä säässä tuli käytyä viime viikolla Jesperin kummitätiä tapaamassa ja paikalla oli muitakin irkkikavereita. Oli kiva saada kasvot joillekin joiden kanssa on irkissä tullut turistua jo monta vuotta Hymy. Mukava päivä oli vaikka jos oikein laskettiin niin paikalla oli peräti 17 (?) lasta joista 6 oli vauvoja, ja 7 naista. Silti siitä huolimatta oli oikein rauhallista, ainakin minusta *wirn*. Emännälle suuri kiitos vielä kerran kun jaksoit häärätä, vähän liikaakin selkää ajatellen. Itse vein tapaamiseen mukaan vain Jesperin ja vauvan, muut viihtyivät mökillä/kotona.

Eilen olin onnistunut buukkaamaan taas kerran kaksi tapaamista melkein päällekäin. Ensin oli Pipan kouluuntulotarkastus jonka olisin unohtanut ilman kännykkämuistutusta, se oli klo 11-12. Vauvan neuvola oli puolestaan klo 12. Onneksi Isosisko lähti mukaan näyttämään mistä kouluhoitaja löytyy ja tytöt halusivat mennä pyörillä, niinpä saatoin lopusta livistää ihan pikkasen aikaisemmin kun kouluhoitaja kirjoitti Pipalle lähetettä silmälääkärille (toisessa silmässä ehkä näkö alle rajan, lääkäri saa katsoa) ja myöhästyin neuvolasta vain viisi minuuttia. Pipalla on muuten kaikki ok. Pituus 123 cm, paino 24,4 kg, hemppa 140, RR 91/59 ja kuulo ok.

5 kk -neuvolassa kaikki oli niinikään ihan kunnossa. Neiti on pieni sirpakka, etenkin pään osalta mutta on sekin käyrillä ja kasvaa omalla käyrällään tasaisesti. Siispä jatketaan tätä tahtia vielä kuukausi ennen kuin otetaan soseet sotkettaviksi... plaah.

Pituus: 65 cm
Paino: 6 520 g
Pipo: 39,8 cm

"Terhakka ja tyytyväinen tyttö. Rintamaidolla kasvaa. Vatsallaan pyörii ympäri ja nostaa itseään kämmennojaan. Vauvarokon sairastanut äskettäin."

Rokotuspiikkikin tuikkaistiin ja ihmetyksekseni tyttö ei inahtanutkaan. Ihan kuin ei olisi koko piikkiä edes huomannut kun katseli ankkaa kädessäni. No, en valita. Mukavampi se on ettei itkua tule piikistä.