Tänään on jostain syystä päivät ihan sekaisin mielessäni. Olen aamusta asti ollut ihan lauantaissa tai oikeamminkin lauantaifiiliksissä vaikka tiedän että on perjantai. Ilmeisen innostunut töihin lähtijä kun näin elää jo aikaansa edellä? Häiritsevää vain sinänsä kun odotan telkkarista ohjelmia jotka tulevat vasta huomenna, enkä tajunnut että Esikoisella on todellakin futisharkat tänään. Lisäksi olen kellonajoissa pari tuntia jäljessä kun kauppareissu vei aikaa sen verran, että sain Taaperon nukkumaan vasta tunti normaalia myöhemmin, enkä meinannut sitten tajuta laittaa ruokaa ajoissa niin että Esikoinen ehtii syödä ennen harkkojaan. Joopa joo.

Eilen aamusta käytiin Taaperon kanssa tosiaan vielä tarhassa. Poika leikki ihan mukavasti mutta koska minä olin paikalla niin minullehan tuo leluja kanteli. Jospa kuitenkin nyt hoitajien kasvot muistaisi maanantaina. Ja Mies lupasi varata aikaa lasten vientiin ettei vain lennossa heitä sisään ja lähde töihin. Isosisko oli mukana, tuli mieleen että jos sattuu joku poikkeustilanne, etten pääsekään hakemaan Taaperoa ja Pipaa ajoissa, niin Isosisko lupautui hakijaksi. Hänelle on kuitenkin mukavampi kun tietää mistä ketäkin hakee, joten lähti mukaan katsomaan paikat. Tarhassakin tuo sopii että isompi sisarus hakee nuoremmat, kunhan hakija on täyttänyt 11 v. - pitää vain allekirjoittaa lupapaperi vielä tuohon. Ulkoa Taaperoa ei meinannut sitten saada taas kerran pois, poika olisi halunnut jäädä leikkimään, joten pihalla ainakin tulee viihtymään. Ennen poislähtöä hoitaja lupasi vielä, että jos Pipalle tai Taaperolle hätä tulee niin voivat hakea sitten sisaruksen paikalle niin näkevät tutut kasvot.

Huomenna pitäisikin sitten pakata varavaatteet kummallekin, Taaperolle varmaankin pehmopupu mukaan jos sattuu päiväunille talttumaan (kotonakin kyselee aina pupua jos sitä ei sängyssä näy) ja kai minäkin jotkut työvaatteet tarvitsisin... Näyttää vain niin lämpimiä ilmoja lupailevan edelleen että jospa tätä samaa hametta mitä kotioloissa olen käyttänyt, käyttäisin töissäkin kunnes kärsii pitkiä housuja käyttää. Nippanappa mahtuu vielä. Mahan ja kuminauhan väliin mahtuu kaksi sormea, sen jälkeen vyötärön venymiskyky on saavuttanut äärirajansa. Eväspuoli töihinkin pitäisi miettiä. Mitä kummassa minä keksisin syömiseksi? Tällä hetkellä ei tule mieleen kuin banaani, tosin sillä varmaan maanantain pärjäänkin kun olen töissä vain klo 8-13.