Jesperi on kunnostautunut jo jonkin aikaa termiittirintamalla. Milloin on Vilperin laseissa sangat vinossa, kenossa tai vastapäivään ojossa tai jopa sanka poikki kokonaan kun isompi ei osaa pitää huolta ettei pienempi niitä saa käsiinsä. Milloin on suolapurkki kaadettuna pitkin lattioita tai jääkaapista ryöstetty mitä käsiin saa ja kinkku/meetwursti viipaleita pitkin lattioita kuin Hannun ja Kertun jäljiltä konsanaan ettei eksy.

Eilen illalla mies teki pari tuntia töitä että sai viemäritukoksen auki kun Vilperi tunki toisen vessanpöntön täyteen Isosiskon siteitä (tytöllä alkoi nyt tämä riesa), suurin osa käyttämättömiä mutta oli roskiksestakin lapannut lisää siteitä, paperia, tulitikkuja, kynän, ja yhden vessapaperirullallisen paperia repinyt pönttöön myös... huomasin tukkeen kun pönttöä pesin ja alkoi paskavedet tulla lattiakaivosta lattialle niin että vessa tulvi.

Tänään jo otti uusiksi kun silmä vältti ja ehti puoli vessapaperirullallista pönttöön repiä. Taas sain kaivella kumihanskat käsissä pöntön sisusta.. mrrrh! Ja ihan kuin tuossa ei olisi ollut tarpeeksi niin Poppanan piti vahtia Myytä, joka istui sitterissä ja yhtäkkiä kuuluu huuto että mitä Jesperi oikein tekee. Minä katsomaan ja siellähän jätkänpätkä makasi pikkusiskon päällä (joka ei ihme kyllä edes itkenyt - oli kai järkyttynyt että mitä hemskattia nyt tapahtuu). Myy ei kyllä itkenyt edes pinteestä päästyään - onneksi. Hitsi kun pelästytti. Tuntuu siltä että Jesperillä on siivet selässään enkä ole Redbullia pojalle edes tarjonnut.

Samaten jos poikaa kieltää jotain tekemästä niin alkaa tavarat lentelemään ja poika karjuu äkäisenä vastaan, tehostaa tuota välillä heittäytymällä samalla maahan. Ihana ikä...NOT.

Myy nautti tänään ekat pidemmät vaunu-unet. Kolmisen tuntia. Ekat kaksi tuntia piti tosin pitää vaunut liikkeessä tai ähinä alkoi heti kun kärryt pysähtyivät.

Välillä ehdin istua minäkin ja nauttia auringonlämmöstä mutta paikka anastettiin heti jos nousin ylös hetkeksi.