Olin aamusta viisas ja lähdin ajoissa kauppaan autolla kun lumimyräkkää oli luvassa. Onneksi niin tein, nyt voin vain ihailla kuinka kaunista ulkona on kun pyryttää. Lumitöihinkin ajattelin mennä kunhan nyt sataa ensin jonkin aikaa - säätutkan ennusteen mukaan pahin myräkkä on ohi reilun tunnin kuluttua. Toivottavasti nämäkin lumet jäisivät maahan ja tulisi oikea talvi.

Eilen oli perhekerhopäivä ja koska lunta maassa on niin kävellen päätin sinne ehtiä, ja pulkka mukana tietysti. Jesperi oli rattaissa ja pulkassa kiskoin Vilperiä ja Pipaa. Olin todella hämmästynyt kun kerholle päästiin - olin hengästymättä jaksanut vetää/työntää lapsilastin mäet ylös! Crossailun tulosta epäilemättä mutta että jo näin reilussa viikossa näin selkeä tulos. Jippii! Aikaisemmin olisin jo puolivälissä mäkeä huohottanut ja  vain sisulla kiskonut lastin perille.

Jokunen viikko sitten vetäsin herneitä nenään kun kävin paikallisessa Lidl:ssä broilerin koipireisi -tarjouksen perässä. Mainoksessa ei ollut minkäänlaista ostorajoitusta mutta kaupassa sitten olikin lappu "1 ras/talous". Oujeah.. kolmesta koipireidestähän meidän perheelle riittäisikin ruhtinaallisesti eli pakko ostaa pari ylimääräistä rasiaa lisäksi. Mutta mutta... kassalla sainkin kuulla etteivät he voi myydä ylimääräisiä normaalihintaan, liittyi jotenkin kassakoneeseen, joten jätin sitten ostamatta kokonaan. Harmitti sen verran, nojoo myönnetään, kiukutti, että kotona rustasin välittömästi palautetta harhaanjohtavasta mainonnasta (ostorajoituksen pitää näkyä mainoksessa eikä vain kaupassa) Lidl:n asiakaspalveluun. Tänään tuli viesti että lähettävät minulle 10 euron ostohyvityssetelin. On syytäkin.. hmph.

Niin ja kesää tuli jo ajateltua sen verran että heinäkuuksi on kerhotilat varattu nyt Esikoisen rippijuhlia varten. Oli onneksi vapaana.