Olo on kuin hakatulla, kummasti vähän nukuttu yö tekee tämän olotilan aina - sattuu lihaksiin. Enpä eilen ottanut huomioon että tänäänhän voi tietysti Jesperi oksentaa dry.gif. Pojun sängystä alkoi klo 2 kuulua valitusta ja seuraavana hetkenä sellainen pulputus että sain siivet selkään sängystä nousua varten. Peti oli oksussa, joten poika lattialle ja rätti käteen (viisas poika laittoi sen suun eteen), ja minä siivoamaan sänkyä. Piti hakea toisesta päästä taloa puhtaita pyyhkeitä, lisää rättejä ja lakanoita varuille iso pino. Kun tulin takaisin ei poikaa näkynyt missään. Hassu pieni oli lähtenyt hortoilemaan pimeään osaa kämppää ja itki siellä jossain kun huhuilin. Hain takaisin makkariin, vaihdoin petivaatteet ja onneksi tsekkasin pojan yöpuvunkin... hiha oli laatoitettu.

Poika takaisin sänkyyn ja telkkari auki, Maikkarin yöchatti sai toimia yövalona. Jonkun aikaa meni ok, Jesperi ei nukkunut muttei oksennellutkaan... kunnes... pari valitusta ja outoa klunks ääntä, ja myöhästyin pelastamasta lakanoita. Nostin pojan taas lattialle johon oksensi vielä ison lammikon lisää... tuossa vaiheessa oli ihan sama jo pitää poikaa niin että oksensi lattialle sitten sen mitä tuli niin säästyi yöpuvun vaihdolta. Reppana taas istumaan sivuun ja rätti käteen. Minä siivoamaan lattiaa ja sänkyä.

Pieni taas sänkyyn jossa hyöri ja pyöri aikansa ja lopulta nukahti. Minä sen sijaan valvoin ja kuuntelin tarviiko pompata taas ylös. Lopulta uskoin että nyt nukkuu ja sammutin telkkarin ja yritin nukkua... omaa mahaa vain tuntui siinä vaiheessa vääntävän ikävästi mutta nukahdin kuitenkin. Muutama tunti unta ja aamulla Jesperi vaikutti jo pirteältä. Katsotaan kuinka päivä tästä etenee.