Eilen jatkui herkuttelulinja kun Taaperon kanssa kahden oltiin. Soitin perjantaina ja sovin kaverini kanssa eilisaamulle treffit, ja mentiin naapurikaupunkiin. Sormia syyhytti päästä kangaskauppaan että pääsisin ompelemaan äitiyspaitaa ja ehkä jotain muutakin. Koska leivinpaperi tulee myös kalliiksi kaavapaperina, oli tarvetta hankkia ihan kunnon kaavapaperia.

Oltiin jo klo 10 aikaan liikenteessä (mitä Mies suuresti ihmetteli kun minulle soitti, oli varma että olin hikisesti juuri ylös sängystä päässyt) ja kangaskaupassa oli vaikka mitä ihanaa - harmi vain ettei lompakko ollut tarpeeksi pulleassa kunnossa ostaakseni kaikkea mitä mieli olisi tehnyt. Kaavapaperi ei nyt ainakaan heti lopu... ostin 50 metrin rullan joten veikkaan että tuosta riittää pitkäksi aikaa. Kankaista käteen tarttui nyt vain pari erilaista.
105784.jpg

Raidallisesta olisi tarkoitus tehdä itselleni se paita, sinisestä tulee nyt ainakin Pipalle ja Poppanalle sortsit. Katsoo sitten myöhemmin mitä muuta siitä saa aikaan. Sortsit surautinkin jo tänään melkein valmiiksi - unohdin ostaa kuminauhaa, joten viimeistely jää huomiselle.

Kangaskaupasta mentiin Heseen ja syötiin kunnon rouheinen kana-ateria ja lapsille (kaverin tyttö oli mukana) lastenateria. Siitä tuli suorastaan ähky olo... mutta aamiaiseksi se oli oikein herkullinen. Kotimatkalla kävi kuskinpuoleinen ikkuna temppuilemaan... ei mennyt kiinni kun kerran sain avattua (sähkövempaimet on iiiihania.. not). Mies tuli töistä kotiin - ja sen kun painoi ikkunan napista kiinni. Kävi jo epäilemään etten vai osaa. Ärh.. olenhan minä jo pari vuotta osannut! Illemmalla kyllä epäili että minulta voisi ottaa kortin kokonaan pois kun kerroin kuinka tässä eräänä päivänä kesken ajon tuli oikosulku auton rullatessa vaihde vapaalla alamäkeä... en hetkeen muistanut mikä polkimista oli jarru *wirn*. Minä vetoan raskausdementiaan!