Mutta tilanne on jo loistava 1-7 - vain Tuuliviiri potee. Pojalla nousi sittenkin kuume vielä illalla yli 39 asteen, joten kotiinhan tuo jäi. Seinille ei kyllä kiipeile vaan makoilee sohvalla eli on kipeä ihan oikeesti.

Oli kiva aamulla herätä puoli kymmeneltä (yön sain nukkua kolmea käärmeleikkiä, siis sihinää, lukuunottamatta) siihen kun Taapero painoi poskensa minun poskeani vasten ja silitti päätäni ... ja vielä kun se poski oli viileä eikä hehkuvan kuuma :) Noustiin ylös ja tultiin olohuoneeseen, "iiiikkk!" kuului lujaa ja kimeästi Pipan suusta ja kikatusta - Pipakin on terve! :)) Neiti näet ryntäsi piiloon että Taapero etsisi hänet.

Tovin aikaa oltua hereillä aloin katsella Taaperoa että mihin poika jo nenänsä ehti työntää. Ruskeaa söheröä nenässä ja ympärillä. Tarkempi tutkimus osoitti kummankin sieraimen olevan täynnä kuivunutta verta, jota nyt valuu pois rään mukana. Mistä tuota vain riittää :o ? Ja miten ihmeessä verta tuolleen on nenästä yöllä tullutkin. Kävin kurkkaamassa lakanoita ja kunhan tuo yksi koneellinen on valmis niin pesuun joutavat käytössä olevat.

Isosiskolla oli eilen ensimmäinen futismatsi, aloitti syksyllä jalkapallon pelaamisen. Hienosti sujui heidän joukkueensa kannalta. Voitto kotiin lukemin 3-0. Tuuliviiri alkoi vaatia, että hänkin haluaa jalkapalloa pelaamaan, joten kauhulla ajattelen ensi talvea kun kolmea lasta kuskaillaan sinne tänne. Keväällä/kesällä/syksyllä saavat kulkea pyörällä mutta talvella kylmässä, liukkaassa ja pimeässä mielummin kuskaillaan.