Tänään oli ensimmäinen neuvolakäynti tässä odotuksessa. Tuli himpun aikasin mutta kun th on jäämässä lomalle niin hoidettiin käynti pois alta nyt. Ajattelin olla viisas ja viedä pissan purkissa kun en kuitenkaan aamusta olisi jaksanut pidätellä, ja neuvolassa sainkin kuulla että käytäntö on vähän muuttunut. Nykyään kirjoitetaan lähtete labraan ja käydään suoraan siellä purkkiin pissimässä. Noh, minä kun olin kuitenkin jääkaapissa näytteen pitänyt niin th kiikutti sen suoraan labraan ettei tarvitse labrassa enää käydä.

Pari putkiloa verta otettiin taas kerran kyynärtaipeesta, katsottiin hemppa (141), verenpaine (121/65) ja paino. Huolimatta pahasta olosta ja hieman puutteellisista syömisistä, neuvolan puntari näytti 1,5 kg enemmän kuin mitä paino alimmillaan oli. Harmittaa kun vanhat äitiyskortit siivosin jonnekin talteen ja nyt en niitä löydä mistään. Minusta on ollut kiva vertailla noita vanhoja kortteja aina uuteen. Th lupasi ottaa kopiot vanhoista papereista seuraavalle käynnille että onneksi asia järjestyy niinkin.

Seuraava aika olisi alunperin mennyt heinäkuun toiselle viikolle, jolloin on lääkärineuvola (rv 14) mutta laitettiinkin toinen aika juhannusviikolle kun toivoin että kokeiltaisiin kuuluisivatko sydänäänet jo silloin. Juhannuksen jälkeisellä viikolla on np-ultra ja seerumiseula, joihin menen kumpaankin.