Jostain syystä olen tänään ollut pirun äkäisellä tuulella. Perhe parka kärsii. Mitään syytä näin äkäiselle olotilalle ei ole, joten syytetään nyt hyvällä syyllä sitten raskaushormoneja. Mies näytti yhdessä vaiheessa siltä että mietti jo paluuta mökille kun tiuskin täällä. Puuh... mutta se tiuskinta vähän helpottaa. Tai ehkä tämä johtuu siitä että nämä supistukset tosiaankin kypsyttävät yläpäätä... jos noudattaisin neuvolan ohjetta siitä että pitäisi käydä tarkistuttamassa kohdunsuu jos supistuksia on kymmenen tai enemmän päivässä niin juoksisin useamman kerran tarkastettavana päivänä aikana, ja ihan turhaan. Miehelle tuumasinkin että supistuksia tulee usein, kestoa on myös mutta se kipu vain puuttuu... se kun vielä tulisi mukaan niin voisi lähteä. Sitä odotellessa tässä ehtii viidessä viikossa murisemaan vielä usein.

Pyykkiä on tullut kuitenkin pestyä, ja nyt sekin ärsyttää että sitä on jumalattomat kasat taas kodinhoitohuoneessa odottamassa että joku tekisi niille jotain... ja kun se joku olen minä niin grrrrrr. En edes viitsi yrittää tänään, saisin hepulin vai kahta pahemmaksi. Jospa huomenna olisi parempi päivä. Voisin jopa yrittää pitää ihan koneettoman päivän? Ei irkkiä, ei blogia... yrittäisi vain kinkata nuo pyykit kuriin ja herran nuhteeseen ja neuloa jos sormet antavat sitä tehdä puutumatta. Hahahaa... niin kuin minä nyt malttaisin olla pois koneelta... tämähän on se ainoa huvi kun ei kävelylle voi lähteä ja telkkariakaan ei jaksa tuijottaa koko päivää. Kirjastostakaan en viitsi nyt mitään käydä lainaamassa, jäisi vain palauttamatta ajoissa kuitenkin.

No jooh, jospa veisin tuhotehotytöt saunaan niin saisi siltä osin rauhaa tänne kun eivät kilju selän takana. Mies lähti Esikoisen kanssa juuri lätkämatsiin ja oli pakko antaa vähän rahaa mukaan että tuo minulle lakua tai salmiakkia. Armoton himo iski noihinkin ja nyt haluan jotain hyvää vaikka sokerit pomppaisivat kattoon. Alkuhelpotusta taidan ottaa tekemällä herkkua partaäijä jogurtista, vanilja-aromista, kermasta, makeutusaineesta ja pakastemansikoista...