Nyt on lapsoset todistuksensa saaneet ja kesälaitumille voi kirmata... jahka tuo vesisade vähän taukoaisi.

Isosiskon todistus oli pelkkää kiitettävää, samaten Tuuliviirillä oli hyvä todistus (rastiruutuun tyylillä tuo). Esikoinen sai vuosi sitten hieman palautetta meiltä vanhemmiltaan, että parempaan pystyisi jos haluaisi - käytösnumero esim. on helppo nostaa jos vain yrittää. Noh, tänä vuonna ei näkynyt Esikoisen todistuksessa enää ainuttakaan vitosta, ja kuutosiakin vain yksi a020.gif . Käytös oli parantunut myös useammalla numerolla. Kertakaikkisen hieno todistus. Suurimman yllätyksen toi kuitenkin stipendi!! Hyvästä toveruudesta, toisen huomioonottavasta käytöksestä sekä tuloksekkaasta koulutyöstä... 25 euroa smiley.gif . Vau! Ensin Suomi voittaa euroviisut ja nyt tämä... kyllä ne hevoset kohta lentää varmasti.

Vanhempanikin kävivät sadepäivän ajelulla kylässä. Puhuttiin sitten niin, että viikon kuluttua hakevat Tuuliviirin mukaansa muutaman päivän reissulle jonnekin päin Suomea. Tuuliviiri innostui kun Pappa lupasi syöttää pojan niin täyteen hampurilaisia ettei vähään aikana mieli tee icon_grin.gif . Minä epäilen kyllä tuota mahdottomaksi tehtäväksi.

Illasta on tulossa rauhallinen. Esikoinen meni luokkakaverilleen yöksi, Pipa, Poppana ja Tuuliviiri puolestaan mökille. Kotona on siis vain Taapero ja Isosisko. Aah, lepoa ja hiljaisuutta tiedossa... ainakin lähes.