Tulin juuri kaupasta, jossa sain nauttia ostosten tekemisestä aivan rauhassa. Mukana oli vain Jesperi - tehotyttökaksikko (Poppana viettää tämän päivän lomaa eskarista) ja Taapero menivät eilen Miehen kanssa mökille. Minä vein Pipan muskarin jälkeen sinne ettei jäänyt pois muskarin kevätjuhlista, oli siis viimeinen kerta. Noh, takaisin kauppareissuun...

Oli siis nautinto tehdä ostoksia rauhassa ja katsella vaatteita ym. ilman että piti haukankatseella seurata ettei kukaan karkaa mihinkään tai kuten kerran, avaa jotain pakettia niin että se on pakko ostaa (tai jopa tuplaten kuten kerran kävi kun tehotyttökaksikko kumpikin avasi erään kirjapaketin... grrr). Jesperi hymyili ja jutusteli kärryjen kyydissä kunnes... käämi paloi yhtäkkiä pikkumieheltä ja karjunnasta päätellen nukkumaan olisi pitänyt päästä heti!! Siinä vaiheessa viimeiset tavarat lensivät äkkiä ostoslistalta kyytiin ja katselu jäi. Menin kassoille päin ja jee... kivat jonot joka kassalla (miksi ihmiset eivät ole töissä ennen puolta päivää? olin luullut että vasta illalla on ruuhkaa). Jesperi karjuu ja kiermurteli, ja minä yritin rauhoitella. Edessä oleva nainen kääntyi katsomaan ja kysyi tuliko pienelle nälkä. Sanoin että ei, vaan väsy muttei osaa nukahtaa noin vain, vaan vaatii heijausta tai auton eli kunhan autoon päästään, sammuu kuin saunalyhty. Meni puoli minuuttia, ja nainen meni ystävällisesti nauraen sivuun "mene edeltä, minä olen niin monet kerrat ollut samassa tilanteessa omieni kanssa ja toivonut että pääsen nopeasti pois - eikä minulla ole mikään kiire" a055.gif . Kiitos tästä Ihana ihminen. Toivottavasti voin minäkin joskus laittaa tämän hyvän kiertämään f015.gif .

Autolle työnsin kärryjä puolimarssia ja jo se sai Jesperin huudon loppumaan... alkaakseen taas autossa kun auto ei ollut käynnissä. Auto käyntiin ja liikkeelle... naps... takapenkki hiljeni, pari "ööö ööö äyyy" ääntä kuului vain ja sitten ei sitäkään. Poika nukkuu edelleen autossa. En varmasti mene herättämään tai karjunta on taas varmaa, ei nukahtaisi hevin uudelleen kun noin väsy on... siis yliväsy. Parempi antaa nukkua minkä nukkuu, sitten syöttää ja jos sen jälkeen ehtisi vaikka ulos kävelylle. Pitäisi käydä kangaskaupassa ja voisin pitkästä aikaa piipahtaa kirjastossakin... ja vaikka kahvilla jossain. Pitää nauttia kun pääsee yksin nuorimmaisen kanssa menemään f015.gif. Huomenna ei ehdi kun mennään mökille grillaamaan eli päivä menee varmaan ihan siinä, että aamulla ensin yrittää päästä liikkeelle, ja sitten käynti mökillä syömässä ja sitten kello onkin jo paljon.