Ihanan valoisa pakkaspäivä. Joku kirkas valoilmiökin näkyi taivaalla pitkästä aikaa. Nyt on pakkasta ja sitä on luvassa edelleen mutta lumi puuttuu. Toivottavasti sitäkin tulisi tänne niin pääsisi hikoilemaan taas pulkkakävelylle lasten kanssa. Hyötyliikuntaa parhaimmillaan smile.gif. Tarpeeksi tuota lajia niin voisi paino tippua siinä sivussa.

Tuuliviirillä on tänään jalkapalloturnauspäivä. Meni pelipaikalle klo 9.30 ja viimeinen peli alkaa klo 14.10. Pitkä päivä. Mies on siellä mukana katsomassa kuinka peli sujuu, minun on vaunujen kanssa turha sinne mennä kun (ihmettelen edelleen miksi) tuo halli rakennettiin niin naftiksi, ettei sinne pahemmin katsojia mahdu kuin muutama seisomaan aivan seinän viereen. Vaunut tukkisivat reitin tehokkaasti, ja olisivatpa nämä nuoremmat viikarit myös voineet pitkästyä ja alkaa juoksentelemaan jaloissa. Parempi pysyä kotona.

Itselläni on sormet syyhynneet päästä neulomaan. Siihenkin voi näköjään tulla addiktio. Tekeminen vain ei oikein onnistu kun Jesperi on sylissä - paitsi vauvantossujen teko. Alotin tekemään lasten uudelle serkulle jo hyvissä ajoin kastelahjaa. Vauvantossut, lapaset ja myssy olisi tarkoitus tehdä. Ei sinänsä iso homma mutta kun toistaiseksi neulomisaika on kortilla niin hyvä aloittaa jo nyt. Äidin huivikin pitäisi tehdä, se minkä piti olla joululahja. Tässä on reilu kaksi viikkoa äidin synttäreihin joten kiire tulee että saan siitä edes syntymäpäivälahjan k045.gif. Odotan malttamattomana myös koivunlehtishaalin aloitusta... Tiina ystävällisesti lähetti Jesperin kummitädin matkassa ristiäispäivänä merinosilkkiä vyyhden, sen keriminen vain osoittautuikini ongelmalliseksi kun onnistuin tietysti alottamaan kerimisen väärästä langanpäästä. Pujottelun suurmestaruuskisa tuosta tuli. On niin ohutta ja viimosen päälle solmuilla. Onneksi yli puolet on saatu kerittyä reilussa viikossa s045.gif. Isosisko on ystävällisesti auttanut ja kerinyt hänkin tuota. Sorruin tilaamaan lankoja myös ulkomailta Jesperin kummitädin houkuttelemana... kun halvalla sai a025.gif. Langat ovat nyt Kalen luona ja odottelen koska ne saapuvat minulle. Mitähän kivaa niistä tekisi.. kuusi kerää Rowanspun 4ply:ta jaden värisenä. Tuskin maltan odottaa että näen miltä väri näyttää luonnossa. Iona tuota kehui kovastikin.